image
 |  0 14 Лютого 2019 | 14:58

На Рівненщині поліція вимагала списки про партійну приналежність лікарів

Керівники Демидівської поліції вимагали надати списки працівників місцевої лікарні

Обласні управління поліції розсилають у різні бюджетні та комунальні установи запити, в яких вимагають керівників надати списки партійної приналежності співробітників. Про це на своїй сторінці у «Facebook» повідомив громадський активіст та волонтер Роман Сініцин. Начебто, у такий спосіб Адміністрація Президента розбудовує мережу підкупу виборців, - пише Район.Демидівка.

Подібне повідомлення надійшло й у Демидівську центральну районну лікарню.

«Проте керівник закладу Анатолій Домбровський не пішов на повідку у партійних босів, і надав ситуації розголосу. Зрештою, поліцейським довелося відкликати свій запит» – пише Сініцин.

Журналісти Район.in.ua звернулися у відділ комунікації поліції Рівненщини і попросили прокоментувати цей факт. Керівник відділу Антон Крук підтвердив цей випадок. Розповів, що наразі проводиться службове розслідування. На момент слідства начальник Демидівського відділення поліції, а також його заступник відсторонені від виконання службових ообов'язків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині депутат від Гриценка поширює інформацію, як уберегти храми МП від «захоплення» ПЦУ

«Жодних вказівок зверху надсилати подібні повідомлення не надходило. Керівника відділення та його заступника відсторонили від займаних посад на час перевірки. На початку кожного року оновлюється соціально-економічний паспорт району, перевіряються служби, які працюють в межах територіального округу. Можливо поліцейські щось не зрозуміли, й на основі цього перевищили повноваження. За результатами розслідування, згідно дисциплінарного статуту Нацполіції, виначимо міру покарання», – сказав Крук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити