image
 |  7 6 Травня 2023 | 13:23

На росії підірвали автівку з пропагандистом

У росії заявили, що в Нижньому Новгороді 6 травня було підірвано автомобіль Audi Q7, в якому знаходився Захар Прилєпін. Охоронець пропагандиста загинув, сам Прилєпін отримав тяжкі поранення.

"Інцидент стався в області, внаслідок вибуху загинув особистий охоронець Прилєпіна з позивним "Злий". Колектив приносить співчуття всім близьким нашого бойового товариша. Молимося за Захара. За його життя зараз борються лікарі", – написали пропагандисти.

Також російські ЗМІ поширили інформацію з посиланням на "джерело, близьке до МВС", про те, що Прилєпін отримав тяжкі поранення.

"Джерело: Захар Прилєпін серйозно постраждав — у нього поранені ноги. Водій Олександр загинув на місці. В "ауді" вони їхали удвох. СВУ було закладено під капот. Авто вибухнуло близько 10:40 і перекинулося. Вирва під машиною діаметром близько півтора метра 0,7 метра завглибшки. На місці чекають на вертоліт", – повідомляють пропагандисти.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити