image
 |  0 28 Лютого 2020 | 15:39

На сесії Луцької міськради спробували «пропихнути» виділення 18 соток для будівництва гаража

На сесії Луцької міськради 26 лютого розглядалося питання про надання 18 соток комунальної землі для будівництва гаража по вулиці Підгаєцькій, 9-а громадянину Олександру Паламарчуку.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

Так, депутати розглянули проєкт рішення "Про надання Паламарчуку О.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування гаража автомобільного на вул. Підгаєцькій, 9-а.

У рішенні пропонувалося надати громадянину Паламарчуку Олександру дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди для будівництва та обслуговування гаража автомобільного на вулиці Підгаєцькій, 9-а, орієнтовною площею 0,18 га, з земель комунальної власності, згідно з додатком.

Читайте також: Скандальне церковне будівництво: у Луцьку встановили високий паркан у дворі багатоповерхівок (ФОТО, ВІДЕО)

Однак, враховуючи позицію депутататів Миколи Федіка та Артема Запотоцького, дане рішення не змогло набрати достатню кількість голосів. Обранців громади зацікавило, для чого окремій особі виділяти таку велику ділянку на будівництво гаража. У підсумку, депутати не наважилися підтримати даний проєкт рішення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити