image
 |  2 5 Грудня 2018 | 21:52

На Сході загинув захисник з 14 ОМБр

На Луганщині загинув військовослужбовець з волинської бригади. 

Про це повідомили у прес-центрі 14 ОМБр.

У середу, 4 грудня, в зоні проведення ООС на Попаснянському напрямку загинув старший солдат, стрілець-помічника гранатометника 2-го механізованого взводу 3-ї механізованої роти 1-го механізованого батальйону 14 ОМБр Богдан Хлівний.  

Його життя, його молодість і мрії забрала війна… Він міг би жити…  Але, взявши до рук зброю, пішов захищати рідну землю! Богдан Хлівний, наш побратим і син своєї Батьківщини… Він не сумнівався і діяв… Він загинув з вірою в те, що робить – заради кожного з нас, заради України… Серце Богдана перестало битися, але його непереможний дух завжди із нами, а пам'ять про нього – незгасима свічка у наших серцях… Спочивай із миром, брате!", - йдеться на сторінці волинської бригади. 

Зазначимо, 25-річний Богдан Хлівний уродженець міста Кривий Ріг (Дніпропетровська область).  

Закінчив Криворізьку спеціалізовану школу № 9 з поглибленим вивченням економіки, права та іноземних мов, Криворізький технічний коледж НМетАУ. Заочно навчався у ДЮІ МВС України. 29 вересня 2016 року вступив на військову службу за контрактом.  

У Кривому Розі 6 грудня оголосили Днем жалоби. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зниклий безвісти український військовий загинув в бою з ДРГ 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити