image
 |  5 29 Березня 2023 | 11:52

На стінах луцьких будинків замалювали підозрілі написи (ФОТО)

27 березня відбувся перший у цьому році спільний рейд Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, Департаменту молоді та спорту Луцької міської ради, Управління патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції, Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області, Управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України та громадської організації щодо зафарбовування та ліквідації написів з адресами сайтів та телеграм – каналів, де можна замовити наркотики.

Про це інформує пресслужба муніципалів, - пише ВолиньUA.

Реклама наркотичних засобів на фасадах будинків, парканах, установах та організаціях різної форми власності – такими є прикрі реалії сьогодення українських міст, зокрема і міста Луцька. Більшість з нас, неодноразово бачили, на перший погляд, нерозбірливі написи на фасадах будівель, які насправді є адресами сайтів та телеграм-каналів, де можна замовити наркотики.

Департамент муніципальної варти звертається до усіх свідомих громадян міста Луцька, керівників установ, підприємств та організацій, голів ОСББ з проханням зафарбовувати інтернет-адреси, які з’являються на фасадах своїх чи відомчих будівель. Адже електронні посилання на ці сайти – це перша ланка збуту наркотичних речовин, як для дорослих, так і дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку демонтували сходи біля вікна багатоповерхівки (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити