image
 |  4 13 Листопада 2018 | 19:21

На території арсеналу в Ічні знайшли безпілотник

У вівторок, 13 листопада, на технічній території військових складів, що знаходяться в місті Ічня, було виявлено квадрокоптер "ФАНТОМ".
Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ на сторінці у Facebook.
Безпілотний літальний апарат знаходився на землі поблизу одного зі сховищ. Після попереднього огляду зовнішніх пошкоджень не виявлено. БПЛА передано співробітникам Служби безпеки України, тривають слідчі дії.
Наголошуємо, що будь-які БПЛА над військовими частинами та розташуваннями військових підрозділів, а також над базами, складами та арсеналами або на підльоті до них будуть знешкоджені засобами РЕБ або збиті без попереджень, причетні до таких інцидентів особи – затримуватися та притягатися до відповідальності згідно з законодавством України.
Звертаємось до громадян з проханням повідомляти правоохоронні органи про підозрілих осіб поруч з військовими об’єктами або в місцях розташування військ.
Нагадаємо, військова прокуратура Центрального регіону України назвала причиною вибухів на 6-му арсеналі біля Ічні диверсійну діяльність.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині – пожежа у житловому будинку (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити