image
 |  14 23 Вересня 2023 | 22:31

На ціннику вказана одна вартість, а на касі – інша: лучани скаржаться на супермаркет (ФОТО)

В одному з супермаркетів Луцька TOR-BA, що розташований на вулиці Єршова, 11, обраховують покупців: на ціннику вказана одна вартість, а на касі – більша.

Про це пише «Конкурент».

У TOR-BA за акційною пропозицією пропонують придбати 6 пляшок води вартістю 33 гривні за одну. Однак, за словами покупців, на касі (за 6 пляшок води) їм порахували по 35 гривень за штуку.

Така ситуація неабияк обурила лучан. Після оплати покупці побачили, що замість 198 гривень, їм у чеку нарахували 210 гривень за придбану воду. Розібратися з ситуацією касир покликала менеджера. Менеджер пройшов з обрахованим покупцем до стелажа з водою і побачив, що, дійсно, на ціннику вказано 33 гривні за штуку, якщо купляти 6 пляшок і більше.

Менеджер запитав у покупців, чи повертати їм цю різницю у 12 гривень. Зрештою, їм повернули цю різницю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку муніципали покарали бабцю, яка продавала сурогат (ФОТО)

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» намагались зв'язатись з адміністрацією магазина, однак зазначений в інтернеті номер (044 334 5048) – недоступний. На сайті супермаркету ми відшукали номер рекрутера Тетяни, яка обіцяла передати контакти адміністрації для отримання коментаря.

Журналісти готові висвітлити позицію супермаркету TOR-BA щодо цієї ситуації.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити