image
 |  4 24 Лютого 2020 | 18:11

На Україну насувається новий циклон

25 лютого в Україну прийде циклон Zehra. У західні області він принесе опади. На решті території країни протягом дня переважатиме суха погода.

Стовпчики термометра у вівторок показуватимуть +3...9°С. У середу очікується потепління до +6...14°С, повідомила синоптик Наталя Діденко у Facebook.

"Завтрашній циклон Zehra, центр якого опиниться над Данією, атмосферним фронтом зумовить опади лише в західній частині України, максимум дотягне до Вінниччини, Житомирщини, західних районів Київщини", — розповіла вона.

Читайте також: Тягнибок у Луцьку прокоментував події, що формують подальший курс країни (ВІДЕО)

У ніч з 24 на 25 лютого в східних областях України все ще пануватиме циклон Yulia: там очікують на мокрий сніг і штормовий вітер.

"Найближчої ночі сильний вітер ще побушує, завтра вдень стихатиме, хіба що в денні години на сході та заході місцями досягатиме поривів 15-20 м/с", — зазначила синоптик.

У Києві найближчої ночі температура повітря становитиме 0...+2°С. Вітер ще буде сильним, у вівторок ослабне до поривчастого. Суттєвих опадів 25 лютого в столиці не очікується, стовпчики термометра показуватимуть до +5°С.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити