image
 |  2 30 Вересня 2020 | 20:54

На Великій Волині пеpеможених немає (ВІДЕО)

У Луцьку відбулися Всеукраїнські змагання Спеціальної Олімпіади України з футболу. Учасниками змагань стали діти з інвалідністю з двох областей - Волині та Рівненщини.

Про це повідомляє «Суспільне Волинь».

Учасники поділилися на 4 команди. Змагатись спершу планували на стадіоні Волинського Національного університету. Через негоду зустрілися у спорткомплексі.

«Зараз ми проводимо турнір U12 для дітей до 12 років це команди, які роблять перші кроки. Втім дивимося в майбутнє і хочемо, що хтось з них реалізував себе, як великі спортсмени», - розповів виконавчий директор Спеціальної Олімпіади України Андрій Підварко.

Під час змагань діти брали участь у руханках та естафетах. Загалом участь у спортивній події взяло 100 людей, з них 20 - організатори, волонтери, тренери та супроводжуючі. У футбол грали 40 дітей.

З Рівного 9 учасників-футболістів на турнір привезла тренерка Оксана Ставінська:

«В першу чергу для наших дітей це гра, це емоції, вони, які і звичайні діти люблять перемагати, змагатися і це наше головне змагання. Як іти далі – покаже час і здобутки».

Торік на Спецолімпіаді було 10 команд, нині, у зв'язку із пандемією коронавірусу частина спортсменів не змогли приїхати. На майданчик у Луцьку вийшли 4 команди замість 6-ти. В результаті матчу переможців не визначили. Матч судді вважають товариським.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У сільській школі на Волині учням роздали світловідбивні елементи (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити