image
 |  2 1 Липня 2020 | 13:36

На Вишкові у Луцьку відбулися збори з приводу будівництва каналізаційних мереж

30 червня мешканці житлового району Вишків у Луцьку на зборах громади обговорили питання відсутності каналізаційних мереж.

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

Останнім часом інспектори муніципальної варти зафіксували врізання у зливові дощові канали приватних каналізаційних мереж вулиці Вахтангова та інших локаціях мікрорайону Вишкова. По факту порушень комунальники разом з працівниками муніципальної варти складають протоколи на мешканців та вимагають усунути порушення. У свою чергу у «Луцькводоканалі» заявити, що це є одним із джерел смороду в місті.

Присутній на зборах депутат Луцької міської ради від фракції ВО «Свобода» Богдан Богонос розповів, що про проблему водовідведення йому відомо. Це питання він озвучував керівництву міста неодноразово, але через певний брак фінансування ремонт вулиць Вишкова відбувався без проведення мереж водовідведення. Таким чином проблема не вирішувалась, а лише накопичувалась.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поєднання міської та сільської зони може дати Нововолинській ОТГ поштовх для розвитку, – Андрій Бадзюнь

«У 2015 році піднімалось питання по ремонту вулиці Вахтангова. Тоді міська влада інформувала, що виконуватимуть ремонтні роботи чогось одного: або вулиці або каналізації. На комплексний ремонт грошей не вистачало. Таким чином, роботи з облаштування каналізації лишаються актуальними в наш час. Сьогодні вдалось відстояти ремонт вулиці Зінковецької. Але через пандемію велика сума коштів з міського бюджету направлена на боротьбу з небезпечним вірусом. Я розумію мешканців району, адже для них дуже важливо жити в комфортних умовах та користуватися усіма перевагами життя у місті», - наголосив у виступі депутат Луцької міської ради від ВО «Свобода» Богдан Богонос.

Громада Вишкова наполягає на тому, аби про їх проблему почула міська влада. Слід зауважити, що проблема відсутності мереж водовідведення також існує в інших частинах приватного сектору Луцька – райони вулиць Львівської та Володимирської.

   

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити