image
 |  5 30 Червня 2022 | 21:51

На війні загинув батько двох маленьких дітей з Волині

Під час виконання бойового завдання загинув уродженець Ратнівщини В’ячеслав Максимчук.

Про це написала сестра загиблого воїна Марія Максимчук, - повідомляють Волинські новини. 

«Хотіла почути чи побачити особисто. Я не вірила. Мені досі складно це усвідомити.Брате... Мені так подобалась наша різниця у віці. Рівно десять років. Ми ще й народжені обоє у вересні. Тільки мені виповниться восени 30, а тобі вже навіки 39.Славік, ти загинув, щоб ми всі жили.Загинув, як воїн, в бою, хоч був добряком і наймиролюбнішою людиною, яку я знала.За Україну.За майбутнє моє.Своїх дітей.І навіть тих, хто негідний зватися громадянином України.Герої не вмирають!І я закликаю нас усіх бути гідними. Благаю. Гідними синами й дочками своєї країни, гідними щоденних смертей захисників нашої землі.Вбийте врешті русню, як мінімум, у собі. Підтримуйте українську армію щодня та працюйте на благо нашої країни.Інакше вони знищить нас», – йдеться у дописі.

Сестра загиблого звертається до всіх, хто хоче підтримати дружину і двох маленьких синочків, у яких попереду все життя без тата, по допомогу.Реквізити: 5375414116516922 (Марія Максимчук).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  На Волині - смертельна ДТП: зіткнулися службовий УАЗ і Opel

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити