image
 |  5 4 Вересня 2022 | 17:57

На війні загинув ветеран АТО, що погрожував підірвати уряд

У боях за Україну загинув ветеран АТО Володимир Прохнич, який 4 серпня 2021 року увірвався до будівлі Кабінету міністрів з гранатою.

Про це на сторінці у Facebook повідомила його дружина Алла.

"Ти сьогодні забрав мою душу, моя безмежна любов до тебе буде жити вічно, ти найкраще, що було в моєму житті, ти моя гордість! Я не знаю як мені далі жити без тебе, це нестерпний біль який я не можу нести з собою" — написала жінка.

Вранці 4 серпня в Києві чоловік з гранатою в руках прийшов до будівлі Кабінету міністрів і погрожував її підірвати. Він увійшов через один зі входів у Кабмін і зокрема прокричав "Це захоплення будівлі! У мене бойова граната!".

Поліція і спецпризначенці прибули до будівлі, частину вулиці перекрили. Приблизно за годину, об 11:30 поліція повідомила про його затримання. Для цього правоохоронці привезли знайомого нападника і після недовгих перемовин він здався. Згодом стало відомо, що чоловіка звати Володимир Прохнич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині двоє дітей зібрали 7 тисяч на ЗСУ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити