image
 |  4 23 Червня 2022 | 13:18

На Волинь привезли тіла трьох Героїв

На Волинь привезли тіла трьох Героїв, які загинули, захищаючи Україну від російської орди.

Сьогодні, 22 червня, українські воїни здолали свій останній шлях із Дніпра на рідну Волинь, - пишуть Волинські новини.

Рефрижератор із тілами полеглих захисників доправив волонтер ГО «Військові капелани Волині» Микола Собуцький.

Серед загиблих: 23-річний мешканець села Тристень Луцького району (колишній Рожищенський район) Владислав Хомик; 32-річний мешканець Ковельської громади Мирослав Поліщук та 37-річний мешканець Володимира Сергій Засадко.

Мирослав Поліщук загинув 16 червня біля населеного пункту Білогорівка Луганської області. Мешкав в селі Лапні Тойкутського округу. Чин похорону Героя відбудеться 23 червня о 12:00 в Свято-Благовіщенському соборі, а о 13:20 пройде громадянська панахида в центрі на площі Героїв Майдану. Опісля тіло Героя доправлять в село Лапні, де поховають на місцевому кладовищі.

Водій артилерійської батареї Сергій Засадко був мобілізований до війська у лютому цього року після повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Загинув 28 квітня в результаті артилерійського обстрілу на Донеччині. У 37-річного бійця залишилась дружина та 8-річна донька. Поховають Сергія Засадка на кладовищі у селі Зимне.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити