image
 |  9 26 Червня 2019 | 14:32

На Волині 39-річний чоловік вчиняв дії сексуального характеру стосовно малолітньої дівчинки

Учора до поліції із заявою про зґвалтування співмешканцем її 11-річної доньки звернулася 40-річна жителька області. За цим фактом слідчі волинської поліції за процесуального керівництва прокуратури розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Заявниця повідомила, що під час її перебування за кордоном 39-річний співмешканець неодноразово вчиняв дії сексуального характеру стосовно її малолітньої доньки.

Поліцейські одразу ж доставили зловмисника до відділу поліції. За фактом вчинення дій сексуального характеру щодо особи, яка не досягла 14 років слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.152 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте також: У селі на Волині пес покусав 5-річну дівчинку

Проводиться досудове розслідування в ході якого будуть встановленні та перевіренні всі обставини кримінального правопорушення.

Санкція статті визначає покарання у вигляді позбавлення волі від восьми до 15 років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити