image
 |  5 2 Серпня 2019 | 21:32

На Волині активісти виявили масову незаконну вирубку дубів

Голова громадської організації "АвтоЄвроСила" Олег Ярошевич заявив, що активісти організації на Волині виявили масові незаконні вирубки дубів.

Відповідне відео розмістили на сторінці ГО "АвтоЄвроСила" у фейсбуці.

"Хлопцями було встановлено 40 камер, які фіксували розкрадання лісу. І, о Боже, страшна річ! В "кіпіші" все Волинське лісове господарство", – заявив Олег Ярошевич.

Активіст розповідає, що 2 з 40 встановлених у лісі "фотопасток" лісники виявили і намагалися знищити зафіксовані на них дані. Втім, за словами Олега Ярошевича, активісти протягом 14 днів зйомок встигли зібрати достатню доказову базу. На фото, повідомляє активіст, зафіксовані навіть номери техніки, яка працювала у лісі.

У "АвтоЄвроСилі" вважають, що зафіксовані на камерах рубки здійснювалися з порушенням.

"Під виглядом санітарної рубки вирубали здорові дуби", – обурюється Олег Ярошевич та додає, що всіх причетних лісників необхідно притягнути до відповідальності.

.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хащі наступають на відділення департаменту соцполітики і Луцький центр первинної меддопомоги у районі ЛПЗ (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити