image
 |  2 5 Травня 2018 | 12:38

На Волині через депутата горе-орендаря, який занедбав ставки, селяни організовують збори

Мешканці села Мишів Іваничівського району оголосили про збір селян у неділю, 6 травня.  Причиною стало невдоволення орендуванням ставків Миколою Холмецьким, головою  місцевого Товариства мисливців та рибалок, депутатом районної ради, головою районної партійної організації БПП «Солідарність.
Останній орендує ставки, які знаходять на території села. І за останні роки не здійснив жодного заходу для  їх благоустрою.  Ставки, які колись були окрасою, тепер поросли чагарниками і замулилися.
Нагадаємо,  напередодні люди написали звернення на ім’я голови Іваничівської ОТГ Федора Войтюка й зібрали близько ста підписів, аби не дозволити продовження договору з горе-орендарем Холмецьким.
До того ж, депутати Іваничівської селищної ради, які представляють інтереси мешканців в громаді, Микола Макарук та Петро Лобаєвський, ініціювали схід селян, аби  на спільних зборах прийняти правильне рішення.
Сподіваються, що участь у дійстві візьме староста села і голова громади.
Не так давно Миколу Холмецького, який прославився браконьєрством, зняли з голови постійної депутатської комісії з питань аграрної політики, земельних відносин, екології, раціонального природокористування та надзвичайних ситуацій.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити