image
 |  0 21 Листопада 2020 | 11:45

На Волині чоловік пропонував хабаря, аби не бути на самоізоляції

Громадяни, які перетинають кордон, не полишають спроб підкупу правоохоронців. Так учора в пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону задокументували протиправні дії іноземця, який пропонував інспектору неправомірну вигоду. Громадянин Литви, який слідував в Україну, сподівався, що 15 євро та 100 гривень допоможуть йому уникнути карантину та не встановлювати мобільний додаток системи «Вдома».

Про це інформує пресслужба Луцького прикордонного загону.

Військовослужбовець, засвідчивши нульову толерантність до корупції, на протизаконну пропозицію відповів категоричною відмовою. А про виявлення можливих ознак кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 статті 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» прикордонники проінформували співробітників поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шулерство у Нововолинській міськраді: перший день роботи нового мера

Нагадуємо, що згідно з постановою Уряду самоізоляції підлягають особи, що перетинають державний кордон та прибули з держави або є громадянами (підданими) держав зі значним поширенням COVID-19. Вони зобов’язані встановити та активувати мобільний додаток системи «Вдома».

Аби не проходити обсервацію/самоізоляцію, тим хто прибуває з «червоної зони» необхідно не більше, ніж за 48 годин до перетинання кордону отримати негативний результат тесту на COVID-19.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити