image
 |  5 20 Січня 2023 | 17:14

На Волині директора соцстраху покарали за корупцію

Керівника Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області покарали за правопорушення, пов'язане з корупцією.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури області.

Волинський апеляційний суд вирішив притягнути виконувача обов'язків Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області до відповідальності за порушення встановлених законом обмежень щодо входження до складу правління, інших виконавчих чи контрольних органів, чи наглядової ради підприємства або організації, що має на меті одержання прибутку.

Посадовець, всупереч вимогам Закону України «Про запобігання корупції», перебуваючи на посаді у Фонді соціального страхування, обіймав також посаду директора Товариства з обмеженою відповідальністю.

Суди першої та апеляційної інстанцій визнали його винним у вчиненні цього правопорушення та призначили покарання у виді штрафу в розмірі трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Рішення суду набрало законної сили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зрізали сосну, вільху та березу: на Волині спіймали крадіїв лісу (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити