image
 |  9 14 Квітня 2023 | 17:44

На Волині дорожники розчищають водостічні труби та канави (ФОТО)

На замовлення Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області підрядні підприємства, що задіяні до експлуатаційного утримання доріг, розчищають водостічні труби та канави, влаштовують кювети, планують укоси, досипають узбіччя та виконують інші роботи аби вода не застоювалась на дорожньому полотні.

Про це інформує Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області, - пише ВолиньUA.

Водночас, враховуючи ситуацію з підтопленнями, що мають місце на території Волинської області унаслідок підняття рівня води у річках та ґрунтових вод, постійно моніторимо ситуацію на дорогах і мостах.

Також вживаємо заходів задля недопущення та зменшення ризиків виникнення надзвичайних ситуацій на автошляхах та їх складових, пов’язаних з проходженням льодоходу, паводків та повені. На сьогодні ситуація на дорожніх об’єктах області стабільна, надзвичайних ситуацій, пов’язаних з водним фактором, не зафіксовано.

Звертаємось до мешканців Волині з проханням не засмічувати і не засипати влаштовані під в’їздами в двори водопропускні труби і кювети, оскільки це призводить не лише до підтоплення автошляхів, а й до затоплення приватних територій та споруд, - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Муніципали інспектують сміттєзвалище біля Луцька

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити