image
 |  9 3 Квітня 2019 | 20:01

На Волині фермер вирощує 57 гектарів капусти (ФОТО)

У селі Клубочин Ківерцівського району працює два господарства.

Ці два господарства відвідали учасники навчання-семінару, повідомляють на сайті Департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА.

ФОП Галина Пушкарук разом із чоловіком продемонстрували присутнім ягідні плантації малини. Окрім малини вирощують 4 сорти смородини, 2 сорти порічки та 12 сортів полуниці, картоплю.

Учасників заходу ознайомили із вирощуванням сільськогосподарських культур у парниковому господарстві фермера Сергія Нестерчука. Присутні оглянули парники, де вирощують розсаду різноманітних сортів капусти та парники із вирощуванням зеленої цибулі. Щороку фермери висаджують у відкритий грунт капусту на території 57 гектарів. Окрім капусти вирощують і інші культури овочевої групи, а також – гарбузи, ревінь, обліпиху, кукурудзи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харчуватись здорово - не обов'язково дорого: Супрун розвіяла черговий міф

Фермер та його дружина розповіли про організацію сімейного господарства, підбір працівників та пошуки ринків збуту продукції. Усі мали можливість дізнатися про технологію вирощування рослин в теплицях, економічно вигідні сорти, переваги та ризики виробництва.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити