image
 |  9 20 Січня 2020 | 16:04

На Волині гасло «Слава Україні!» образило пропагандиста Медведчука

У Любешівському району поплічники Медведчука презентували пропагандистську книгу «Вистояли і перемогли», автором якої є Петро Бущик — колишній перший секретар Волинського обкому Компартії України. Основним спонсором видання є кум Путіна і кат Василя Стуса — Віктор Медведчук.

У мережі Фейсбук відгук про презентацію книги написала Марта Дем’янчук.

Присутніх на заході було понад 50 осіб, включаючи депутатів, священника московського патріархату, ідейних комуністів, працівників освіти і школярів, котрі замість того, аби вчитись за навчальним планом, змушені були слухати історії про «пабєду» і ворогів трудового народу.

Одному з перших надали слово Олегу Чикиді, депутату від «Опозиційної платформи - За життя». Якщо коротко, його промова склалась зі слів вдячності автору за опис «подвигів героїв червоної армії» та глибокого обурення через намагання влади відібрати в них 9 травня та комуністичні символи.

В ході презентації книги боєць «Азову» Олександр вигукнув «Слава Україні!», на що не отримав жодної відповіді, лише погляди презирства. За декілька секунд між ним і автором книги Бущиком виникла словесна перепалка, під час якої в сторону Сашка полетіли погрози збоку присутніх.

Після його обурливих слів про те, що він, в лавах полку Азов, віддаючи найкращі юні роки, воював не за те, аби тут, в цивільному, пропагували ворожу Україні ідеологію, прибічники комуніста і, грубо кажучи, неадекватні жінки намагались словесно вигнати його з приміщення.

Читайте також: Реванш і зрада: за підтримки кума Путіна на Любешівщині пропагують антидержавні ідеї

Як розповідає дівчина, прийшовши додому, дізнались, що до нас прямують поліцейські. Як виявилось, Петро Бущик написав заяву, в котрій йдеться про те, що Саша буцімто зірвав захід, образивши його своїми висловами. Уявляєте, людину образило гасло «Слава Україні!». Що ж, буває...

«Я, як уродженка Франківщини, не могла навіть подумати, що з упівського краю на Волині залишилась лише назва. Місце, де не поважають українських добровольців, де надають слово особам з ворожої українській ідеї партії, де ідеалізують катів і вбивць українців, де досі прагнуть ходити до московських попів, котрі освячують зброю ворогу, де ностальгують за совком, його символами... Совком, котрий десятиріччями нещадно трощив українську державність. Ганьба!!!, - коментує Марта Дем’янчук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити