image
 |  2 25 Вересня 2020 | 19:52

На Волині горе-водій катався по гарячому асфальту (ФОТО, ВІДЕО)

Одна з них – дорога зі статусом регіональної Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква, що пролягає територією Волині та Львівщини. Із майже 160 км загальної протяжності, 87.8 км цього автошляху перебуває у віданні Служби автомобільних доріг у Волинській області. Упродовж 2018-2019 років на Волині відновлено понад 27 км цієї важливої для регіону транспортної артерії, цьогоріч ремонтуємо ще близько 15 км.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Наразі ремонтом охоплено три ділянки автошляху Р-15, серед них відрізок Верба – Володимир-Волинський. Тут сьогодні приступили до робіт з влаштування верхнього шару дорожнього покриття. Фінішне асфальтування розпочали зі сторони районного центру і рухаємось у сторону Ковеля.

Роботи виконує ТзОВ "Автомагістраль-Південь".

Важко та небезпечно виконувати дорожні роботи, коли поруч безперестанку проїздять автомобілі, та дбаючи про користувачів доріг, не стали на цій ділянці перекривати рух транспорту повністю, а організували його в реверсному режимі (почергово однією зі смуг руху). Про проведення дорожніх робіт та тимчасову схему організації дорожнього руху користувачів дороги інформують встановлені тут відповідні дорожні знаки та інші технічні засоби, а також регулювальник.

На жаль, на наших автошляхах є чимало горе-водіїв, які ігнорують будь-які засоби організації дорожнього руху, нехтуючи правилами дорожнього руху наражають на небезпеку себе та оточуючих, зводять нанівець працю дорожників і завдають збитки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приватна дорога зі шлагбаумом та тіньовий автопарк головного лісівника Волині Кватирка (ФОТО, ВІДЕО)

На поданих фото- та відеоматеріалах – один із численних таких випадків безвідповідальності водіїв, що мав місце сьогодні на ділянці ремонту автошляху Р-15 на під’їзді до м.Володимира-Волинського. Попри заборонні знаки, червоний сигнал світлофора та вимоги регулювальника всі ці автомобілі здійснили виїзд на свіжоукладений і ще не укатаний асфальт.

Такими діями не лише знецінено працю дорожників, а й завдано шкоду державі, кожному платнику податків, кожному користувачу автошляху. Цих слідів на дорожньому покритті вже не ліквідувати.

Служба автомобільних доріг у Волинській області звертається до всіх водіїв та інших учасників дорожнього руху - люди в сигнальних жилетах на автошляхах працюють заради вашого безпечного та комфортного проїзду. Поважайте себе та інших, будьте свідомими та відповідальними. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити