image
 |  4 6 Грудня 2019 | 18:20

На Волині ліквідували міжнародний канал контрабандного перевезення цигарок

В ході досудового розслідування у кримінальному провадженні співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Волинській області спільно із працівниками УВВБ «Північ» ДПС у Волинській області та УСБУ у Волинській області під процесуальними керівництвом прокуратури області ліквідовано міжнародний канал незаконного постачання тютюнових виробів на територію регіону.

Про це інформує пресслужба ГУ ДФС у Волинській області.

В ГУ ДФС у Волинській області повідомляють, що правоохоронці відстежили маршрут контрабандистів та затримали фуру з масштабною партією контрабандних цигарок. Відтак, під час огляду транспортного засобу «Renault magnum», яким перебував під керування громадянина Республіки Білорусь, виявлено спеціально виготовлений тайник з ламінованих ДСП, що знаходився у причепі автомобіля. Саме тут зловмисники розмістили тютюнові вироби марки «Фест» в кількості 130 000 пачок виробництва Республіки Білорусь без марок акцизного податку встановленого зразка України.

Весь незаконний вантаж цигаркової контрабанди вартістю понад 5 мільйонів гривень і транспортний засіб вилучено.

Наразі проводяться слідчі дії, спрямовані на всебічне, повне і неупереджене дослідження обставин кримінального провадження, вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності та проведення відповідних експертиз.

Читайте також: Дивно чути оцінки від дилетанта у лісовій сфері, – Грицюк про Бондаря

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити