image
 |  9 29 Березня 2021 | 12:03

На Волині - масові пожежі (ФОТО)

Протягом 27-28 березня спеціалісти Державної екологічної інспекції у Волинській області проводили рейдові перевірки щодо недопущення пожеж в екосистемах.

Про це інформує пресслужба пресслужба Держекоінспекції у Волинській області.

На території Камінь-Каширської громади провели рейд спільно з працівниками Управління ДСНС України у Волинській області та ГУНП у Волинській області. Інспектори оштрафували двох екопорушників. Чоловіка оштрафували за статтею 77-1 КУпАП, штраф від 3060 до 6120 грн. Волинянка сплатить від 340 грн до 1 тисяча 360 грн штрафу за статтею 82 КУпАП.

У Шацькому районі екоінспектор проводив рейд спільно з правоохоронцями. Виявили осередок спалювання рослинності на площі 10 соток. На порушника склали протокол за статтею 77-1 КУпАП на суму 3060 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині затримали чоловіка, що збував наркотики

У селищі Благодатне Нововолинської громади горіла суха трава на площі 2 гектари. Інспектори допомагали рятувальникам гасити пожежу. На чотирьох порушників склали протоколи за статтею 82 КУпАП.

У Володимир-Волинському районі екоінспектори склали на двох порушників протоколи за статтею 77-1 КУпАП та оштрафували 3060 гривень та за статтею 82 КУпАП на суму 340 гривень.

Також проводили перевірку щодо недопущення пожеж у екосистемах у Луцькому районі. Виявили осередок загоряння поблизу заплави річка Серна. Порушників встановити не вдалось.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити