image
 |  11 16 Квітня 2020 | 12:41

На Волині за місцеві дороги візьметься фірма екс-нардепа

У Локачинському районі ремонтуватиме дороги фірма нардепа VII та VIII скликань Сергія Мартиняка.

Про це стало відомо «ВолиньUA» із посиланням на «Дозорро».

Послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення Локачинського району Волинської області, протяжністю 246,7 км. надаватиме приватне підприємство «ЗАК-СЕРВІС» на суму 2 мільйони 338 тисяч гривень.

Держпідприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» провели тендер на послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального значення.

Учасниками тендеру стали приватне підприємство "ЗАК-СЕРВІС", мале підприємство "Шлях" та дочірнє підприємство "Волинський Облавтодор" Відкритого Акціонерного Товариства "Державна Акціонерна Компанія "Автомобільні Дороги України.

Найнижчу ціну запропонувало приватне підприємство "ЗАК-СЕРВІС" - 2 мільйони 338 тисяч гривень.

Кінцевим бенефіціаром фірми, яка перемогла у тендері - є екс-нардеп, волинський олігарх - Мартиняк Сергій Васильович.

Також серед засновників є білорус Горлач Сергій Олександрович та фірма зареєстрована у Польщі Товариство З Обмеженою Відповідальністю «Рістерс».

Зареєстрована фірма «ЗАК-СЕРВІС» в смт. Локачі, вул. Шевченка, буд. 41А. За тією ж знаходяться приватні підприємства  «ЗАХІДНА АГРАРНА КОМПАНІЯ", де серед власників і засновників ті ж самі особистості. До слова, це підприємство входить до Агропромислової групи «ПАН КУРЧАК».

Керуєж приватним підприємством «ЗАК-СЕРВІС» Мехедок Олександр Федорович. Статуний капітал фірми 22 мільйони 735 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцькому районі освітяни закупили тенісні столи у фірми-новачка на 150 тисяч

Наприклад, привтане підприємство «ЗАК-СЕРВІС»  «сидить» на державних тендерах, так 1 договір з Департаментом інфраструктури волинської обласної державної адміністрації - 3 672 000 грн, Локачинське виробниче управління житлово-комунального господарства - 190 000 грн., Затурцівська сільська рада – два договори на 258 432 грн.

Фактично підприємства екс-нардепа Сергія Мартиняка активно господарюють та осовоюють державні гроші на колишньому його окрузі. Підприємства дотичні до екс-нардепа активно освоюють державні кошти, а згодом розповідатимуть громаді про відремонтовані дороги. В результаті і люди задоволені, і олігарх «ситий».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити