image
 |  0 16 Квітня 2020 | 11:13

У Луцькому районі освітяни закупили тенісні столи у фірми-новачка на 150 тисяч

Відділ освіти та культури луцької районної державної адміністрації волинської області закупить 12 столів для настільного тенісу на суму 150 тисяч гривень у фірми новачка ТОВ «Артіста».

Про це стало відомо «ВолиньUA» із сайту «Дозорро».

Засновником цього підприємства є Мельник Яна Юріївна, яка згідно декларації 2018 року, працювала начальником відділу Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області. Статутний капітал ТОВ «Артіста» - 50 000 гривень.

Всього дана фірмна-новачок успішно прийняла участь та уклала 5 договорів, і так 3 угоди із Заборольською сільською радою – на суму 188 200 гривень й 2 годи із Відділом освіти та культури луцької районної державної адміністрації волинської області - 347 800 гривень.

Всі купівлі пов’язані із забезпеченням спортивним обладнанням і тільки один тендер із облаштування зупинки громадського транспорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фірма екс-депутатки Луцькради скасувала статус скверу ділянки на березі Русанівського озера у Києві

І так, згідно укладеного договору між Відділом освіти та культури луцької районної державної адміністрації волинської області фірма ТОВ «Артіста» постачатиме столи для настільного тенісу Master Sport Outdoor - 6 шт. та Master Sport Indoor - 6 шт.

До слова, на одній із інтернет-платформ вартість тенісного стілу для вулиці «Фенікс» Master Sport Outdoor F15 становить 12 500 гривень за 1 штуку. Тоді, як фірма ТОВ «Артіста» продасть за 13 тисяч гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити