image
 |  0 24 Листопада 2021 | 14:12

На Волині між селами заасфальтували 7 кілометрів дороги (ФОТО)

Стрімкими темпами відновлюється 13 кілометрова ділянка автошляху Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква, що сполучає населені пункти Ковель та Селець.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Ремонт, що стартував на початку листопада, проводиться в режимі 24/7, задіяно кілька бригад. Дорожники фрезерують зношене дорожнє покриття, посилюють основу обробленою цементом щебенево-піщаною сумішшю та влаштовують вирівнюючий шар асфальту.

На сьогодні заасфальтовано близько 7 км дороги.

Працює підрядне підприємство ТОВ «Волиньдорбуд».

У зв’язку з ремонтними роботами рух транспорту цією ділянкою автодороги Р-15 частково обмежується та організовується в реверсному режимі. Закликаємо всіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними, обережними та дисциплінованими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, на скільки збільшать сміттєвий полігон під Луцьком

Довідково: Із майже 165 км загальної протяжності автошляху Р-15, Служба автомобільних доріг у Волинській області опікується відтинком завдовжки близько 88 км.

Минулоріч відремонтували майже 21 км дороги Р-15.

На сьогодні у межах Волині якісне сполучення цим важливим для регіону автошляхом забезпечено від с.Верба до межі з Львівською областю, а також на під’їзді та об’їзді м.Володимира-Волинського.

Працюємо аби найближчим часом забезпечити комфортний і безпечний проїзд рештою шляху: провели тендер на капремонт ділянки Селець – Турійськ та розробляємо проєктно-кошторисну документацію на відновлення дороги від Турійська до Верби.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити