image
 |  4 23 Лютого 2022 | 16:39

На Волині між селом і містом відновили 8 кілометрів дороги (ФОТО)

На Волині ремонтують автодорогу міжнародного значення М-19 Доманове (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест).

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

На фото – одна з восьми ділянок цього автошляху, що відновлені на Волині у 2021 році. Вона бере свій початок у селі Мислина, пролягає населеним пунктом Дубове і закінчується перед містом Ковель. Протяжність – 8 км.

Торік на цьому відрізку дороги повністю відновили дорожнє покриття, посиливши основу та влаштувавши два шари асфальту. На нове дорожнє покриття нанесли розмітку. Встановили більшість дорожніх знаків та бар’єрного огородження, влаштували острівці безпеки та напрямні острівці, тротуари та лінії зовнішнього освітлення в межах населених пунктів, облаштували новий майданчик для проведення габаритно-вагового контролю транспортних засобів.

Не лишили поза увагою й штучні споруди. Неподалік с.Дубове демонтували існуючий старий 18-метровий залізобетонний міст, що вже не відповідав сучасним навантаженням, натомість звели новий мостовий перехід завдовжки 24 м.

Також на ділянці Мислина – Ковель проведено роботи з оновлення водопропускних залізобетонних труб. Зокрема 4 таких штучних споруди встановлено під проїзною частиною замість старих, що були демонтовані, ще 4 влаштовано під примиканнями до дороги і понад 20 труб – під в’їздами в двори.

І хоча весь комплекс ремонтних робіт ще не завершено, ця ділянка автошляху М-19 уже стала комфортною та безпечною для всіх учасників дорожнього руху.

У нинішньому році будуть завершені роботи з ремонту водовідвідних систем, монтажу нових автопавільйонів, влаштування пішохідного огородження, сигнальних і стримувальних стовпчиків, введення в експлуатацію ліній зовнішнього освітлення тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцькому районі поліцейські масово звільняються з роботи

Ремонт автодороги М-19 на відтинку Мислина – Ковель проводить підрядне підприємство ТзОВ «Автомагістраль-Південь».

Незалежний технагляд здійснюється сертифікованими інженерами консорціуму «ТЕХЕКСПЕРТ ІНЖИНІРИНГ».

У 2021 році в межах Волинської області відновлено дорожнє покриття на понад 57 км міжнародного автошляху М-19 Доманове (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити