image
 |  2 28 Листопада 2018 | 15:14

На Волині молодик обкрадав людей на цвинтарі

На Волині чоловік походжав поміж надгробків і придивлявся до людей, які впорядковували могили, щоб потім їх обікрасти.

Про це пише Радар.

Жіночка пішла виносити сміття, а сумку лишила на лаві, подякував! Із сумки вмить зникають гроші, мобільник, документи. Поки пані повернеться, поки – дорогою додому – зазирне в сумочку, він уже буде далеко.

Так само легко обкрадав він і тих, хто висаджував квіти на могилках.

Найбільш урожайними для цвинтарного злодія були субота й неділя. Промишляв біля Низкиницького монастиря: там і дорога поруч, і сад, і гаражі, та й за монастирськими будівлями можна сховатися.

У поліцію звернулись четверо потерпілих. Кого шукати – невідомо. Ніхто не міг описати зовнішність злодія. Але той проколовся сам…

Він здуру відповів на дзвінок обікраденого ним молодика. Той набрав свій номер, попросив повернути телефон, пообіцяв нормальну суму викупу. Злодюжка погодився.

В умовах повної секретності зустрілись, обмін мобільника на гроші відбувся. Але молодик хоч і не запросив на цю зустріч поліцейських, та записав усе потай на відео.

Таким чином у Нововолинському відділенні поліції отримали зображення крадія. Але впізнати його ніхто з досвідчених оперів чомусь не міг. Може, не місцевий?

Вирішили ловити на живця. Там-таки, на цвинтарі.

им часом злодій проколовся вдруге. Він зателефонував жінці, в якої поцупив документи, й запропонував повернути їх за винагороду. Номер його мобільника засвітився. Але скаже, що знайшов документи, і як довести, що бреше?

І тоді підполковник поліції Сергій Галащук запропонував дотепну комбінацію, яку ми не будемо деталізувати. Скажемо так: злодія розвели, як кошеня. По телефону.

Він прибув сьогодні на цвинтар, як юний піонер, а там замість “ковельського кримінальника” на нього чекали опери з карного розшуку. На чолі з тим-таки Галащуком.

Злодій уже дає покази у відділку, підтвердив усі чотири епізоди крадіжок. Йому 20 років, звуть Денисом, мешкав у Локачинському районі. По смерті прийомної матері перебрався у Нововолинськ до приятеля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оприлюднили подробиці моторошної стрілянини на Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити