image
 |  23 13 Грудня 2023 | 14:48

На Волині нова очільниця організації “Союз Українок”

Минулої суботи в Луцьку відбулась звітно-виборна конференція обласної організації “Союз Українок”. Повноваження її голови складала Любов Ганейчук, котра зняла свою кандидатуру на користь нашої землячки, заступниці голови ВГО Віри Чайковської-Тарликової.

Про це пише Слово правди.

Любов Ганейчук – Почесна громадянка Луцька, у минулому – депутатка Луцької міської ради кількох скликань. У 90-роках вона стояла у витоків відродження “Союзу Українок” на Волині. Про її добрі справи говорили посестри, а голова ВГО “Союз Українок” Ористлава Сидорчук подякувала за багаторічну самовіддану працю.

Також шляхом голосування вибрали заступниць голови. Від володимирчан нею стала Тетяна Пагуба, а до складу управи обласної організації увійшли Наталія Матусевич та Валентина Залуніна.

Цей день ознаменувався ще однією доброю новиною – наша організація має ще дві почесні союзянки – Ларису Лучинець і Марію Рижук, котрі понад десять років є активними членкинями. Також, голова Володимирської ГО “Союз Українок” пані Лариса отримала подяку від Ористлави Сидорчук за активність, стійку життєву позицію та безкорисливе служіння Україні.

До слова, незважаючи на замети і важку дорогу, а транспорт для наших, нововолинських і устилузьких союзянок надали Віра Чайковська та Ірина Зай, – у конференції брали участь 23 делегатки з Володимира, Нововолинська, Луцька, Ковеля, Рожищ. Навіть повітряна тривога, котра примусила спуститися в в укритті драмтеатру, не завадила її роботі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі закликають здати кров для ЗСУ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити