image
 |  4 23 Вересня 2023 | 17:18

На Волині обиратимуть старосту Скобелківського округу

Горохівська міська рада повідомляє про намір вивчення громадської думки щодо підтримки кандидатур старости Скобелківського старостинського округу Горохівської міської ради, шляхом проведення громадських слухань та оголошення процедури громадського обговорення кандидатур старости в Скобелківському старостинському окрузі.

Про це повідомили на сторінці Горохівської міської ради.

Керуючись п.20 ч.4 ст.42, ст. 54-1 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком проведення громадського обговорення кандидатури старости в старостинських округах Горохівської міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 15 червня 2023 року №31-5/2023, з метою забезпечення спроможності старостинського округу у виконанні повноважень, передбачених законодавством, оголошують про намір заповнення вакантної посади старости Скобелківського старостинського округу Горохівської міської ради.

Кандидатом на посаду старости вважається громадянин України, який особисто на ім’я міського голови подасть відповідну заяву. До заяви обов’язково додається автобіографія, копія паспорта громадянина України або копія ID паспорта громадянина України та копія Витягу з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання.

Кандидатура старости на громадське обговорення жителів округу вноситиметься Горохівським міським головою відповідно до прийнятого ним розпорядження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура підтвердила порушення у тендері на ремонт скандального стадіону за 145 мільйонів у Ківерцях

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається за адресою: Горохів, вулиця Шевченка,17, телефон 0973679799.

Документи приймаються протягом 12-ти календарних днів з моменту розміщення оголошення на офіційному сайті міської ради (кінцева дата подання документів 2 жовтня 2023 року).

Адреса, за якою прийматимуться документи: Волинська область, Луцький район, Горохів, вулиця Шевченка,17.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити