image
 |  5 6 Листопада 2020 | 22:24

На Волині облавтодор придбає сучасні машини для видалення криги на дорогах

Волинський облавтодор закупить два автомобілі із солерозкидальним обладнанням за 8 мільйонів 520 тисяч гривень у ТОВ "УКРСПЕЦАВТОІНВЕСТ".

Вартість однієї вантажівки становить 4 мільйони 260 тисяч гривень. Про це відомо зі сайту «Прозоро».

Солерозкидач OZAMET OZ-PTB

Лінійка солерозкидачів OZAMET — це сучасні машини для видалення криги на дорогах. Даний тип розкидачів є оптимальний варіант співвідношення ціна-якість. Компоненти обладнання виготовляються з матеріалів тільки перевірених європейських виробників. Найбільш важливі і критичні для роботи машини вузли виготовлені з нержавіючої сталі.

Для нормалізації руху та запобігання ожеледиці в зимовий час піскорокидач або солерозкидач OZAMET автоматично розкидає реагенти (сіль і пісок, гравій, ін.) на шляхи, які покриті снігом і льодом. Особливість таких піскорозкидувачів Озамет - власний привід, а живлення від КОМ базового автомобіля можна замовити опціонально.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Начальник служби автомобільних доріг Волині декларує мільйонні прибутки та безкоштовно їздить орендованим авто

• Стрічковий конвеєр призначений для використання різних матеріалів з акцентом на сіль, пісок, гравій та їх суміші в незалежності від погодних умов.

• Ємність 2 ÷ 9 куб. м

• Ширина посипання 3 ÷ 12 м (зволожений матеріал)

• Монтаж здійснюється на платформі шасі або кузові самоскида. Вантажопідйомність автомобіля від 13 т.

Дані зі сайту "УКРСПЕЦАВТОІНВЕСТ".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити