image
 |  4 30 Березня 2020 | 15:24

На Волині односельчани «здають» поліції заробітчан, які не самоізолювались

Працівники Локачинського відділення поліції покарали волинянина, які приїхав з-за кордону та не самоізолювався.

У суботу, 28 березня, на лінію «102» надійшло повідомлення від жительки району, про те, що односельчанин повернувся з заробітків (Республіка Польща) та не дотримується режиму самоізоляції, - інформують на сторінці у Facebook Локачинського відділення поліції ГУНП у Волинській області.

При виїзді по місцю проживання заробітчанина, працівниками поліції складено адміністративний протокол за ст.44-3 КУпАП. Матеріали скеровано для розгляду в Локачинський районний суд

Нагадуємо, що відповідальність за скоєне правопорушення передбачає штраф від 17 до 34 тисяч гривень, на посадових осіб-34-170 тисяч гривень. За зараження або дії, які призвели до цього - передбачена кримінальна відповідальність згідно ст.325 Кримінального кодексу України, такі дії каратимуться штрафом від 17 до 51 тисячі гривень, або позбавленням волі від п'яти до восьми років, якщо це спричинило смерть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У нас дискримінації по віку немає, – Ващенюк про чергування 70-літніх медиків

Керівництво відділення поліції, вкотре звертається до громадян, з проханням дотримуватись правил карантину та санітарно-гігієнічних норм.

Нагадаємо, що у Міністерстві охорони здоров’я просять при виявленні людей, які під час самоізоляції системно порушують санітарно-гігієнічні норми, повідомити у правоохоронні органи. Штраф за порушення режиму самоізоляції становить від 17 тис до 34 тис гривень.

Фото ілюстартивне.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити