image
 |  2 17 Травня 2019 | 20:01

На Волині оголосили про прийом документів до поліцейської комісії

На розгляд Волинської обласної ради буде внесене питання про затвердження представників громадськості для включення їх до складу поліцейської комісії.

Про це йдеться на сайті Волинської обласної ради.

Громадські організації Волинської області можуть у термін до 06 червня 2019 року подати кандидатури представників, які мають бездоганну репутацію, високі професійні та моральні якості, суспільний авторитет, для включення до складу поліцейської комісії.

До відповідного клопотання необхідно додати заяву особи щодо включення до складу поліцейської комісії та автобіографію кандидата.

Документи можна подати у виконавчий апарат Волинської обласної ради (м. Луцьк, майдан Київський, 9) або надіслати в електронному вигляді на e-mail: [email protected]).

Подані документи розглядатиме постійна комісія обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, яку очолює свободівець Анатолій Вітів.

Читайте також: Голова ОДА не усунув з посади людини, яка дискредитує органи влади, - Вітів про Кревську

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити