image
 |  11 20 Червня 2021 | 08:24

На Волині оновлюють Свято-Троїцький собор ПЦУ (ФОТО)

Цього року ми відзначаємо 370-ту річницю Берестецької битви (1651-2021 рр.) З нагоди цієї ювілейної дати відбудеться урочисте освячення у Свято-Троїцькому соборі нашого міста нижнього храму, у якому після 60-річної тиші знову лунає молитва і церковний спів.

Про це інформують у спільноті Підслухано Берестечко.

Вже зараз відбувається підготовка до цієї події: завдяки зусиллям небайдужих парафіян було вивезено сміття, побілено весь храм та залито підлогу у нижньому вівтарі та амвоні. Окрім цього, пошпаклювали стіни та побілили вівтар, оновили збережений іконостас, купили плитку на підлогу вівтаря та амвону. Але ще виготовляється престол, у вівтарі потрібно покласти плитку, а також зробити Царські і дияконські врата. Звичайно, що для цього потрібні кошти.

Ми висловлюємо великі сподівання, що завдяки Вашому розумінню та фінансовій підтримці ми будемо молитися Всевишньому також і в оновленому нижньому храмі Свято-Троїцького собору, а моральна та матеріальна підтримка повернуться Вам сторицею!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лісова галузь Волині, яку очолює Кватирко, – погрузла в кримінальних провадженнях

Просимо всіх небайдужих піднести щирі молитви за успіх цього благого діла!

Ми віримо, що гуртом зможемо відновити та зберегти безцінну пам’ятку архітектури духовної культури України. Бо тільки разом — ми сила..

Реквізити для грошового переказу у гривнях:

UA893034400000026000234932001

Номер картки:5169330518292864

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити