image
 |  0 13 Лютого 2021 | 13:13

На Волині пацієнтів обслуговують у напівзруйнованому приміщенні

Амбулаторію загальної практики – сімейної медицини №2 у місті Рожище не можуть здати в експлуатацію. Місцевих жителів обслуговують в старому напівзруйнованому приміщенні.

Щодня в амбулаторії приймають близько півсотні пацієнтів.

Суспільне побувало у старому та реконструйованому приміщеннях амбулаторії. Поспілкувалося з пацієнтами та медиками, які мріють про ліпші умови праці, а також дізналися, чому амбулаторія досі не переїхала в іншу будівлю.

Перевести колектив у інші умови поки не можуть.

Стеля в грибку, стіни – полущилися. Так нині виглядає приміщення лабораторії і денного стаціонару рожищенської амбулаторії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На яких автошляхах Волині зняли обмеження руху? (ПЕРЕЛІК)

Будівлю орендують у районної лікарні, - каже директорка Рожищенського Центру первинної медико-санітарної допомоги Леся Басалик. Щодня тут приймають близько півсотні пацієнтів.

Нині є готове приміщення, реконструйоване за кредитні гроші від Світового банку, в яке в’їхати медики не можуть.

"Очікували перейти в ту амбулаторію і ми б повністю звільнили і цей коридор, і кімнати На сьогоднішній день мала б бути завершена та стадія передачі в експлуатацію амбулаторії №2 в приміщенні військкомату. Там все майже готове", - каже директорка.

Детальніше - у сюжеті Суспільного.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити