image
 |  256 12 Вересня 2024 | 16:07

На Волині передали військовим автівки, які були ввезені в Україну незаконно

Детективи ТУ БЕБ у Волинській області передали на потреби військовослужбовців три автомобілі, які були ввезені в Україну незаконно.

Про це повідомляє пресслужба ТУ БЕБ у Волинській області, - пише ВолиньUA.

Йдеться про транспортні засоби, які місцевий мешканець завіз в Україну під виглядом гуманітарної допомоги для Збройних сил України, а потім продавав їх через інтернет-платформи.

В рамках кримінального провадження авто були вилучені та арештовані.

Володимир-Волинський міський суд призначив обвинуваченому покарання за ч. 1 ст. 201-4 Кримінального кодексу України у вигляді штрафу 340 тис. грн. Також суд виніс рішення про зняття арешту та передачу транспортних засобів на потреби ЗСУ.

Детективи Бюро на виконання рішення суду передали автомобілі військовослужбовцям.

Досудове розслідування за матеріалами Західного відділу з питань запобігання та виявлення корупції Міністерства оборони України здійснювали детективи Територіального управління БЕБ у Волинській області. Оперативний супровід – працівники Управління детективів із стратегічного захисту економіки БЕБ. Процесуальне керівництво – прокурори Волинської обласної прокуратури.

Читайте також: За січень-червень 2024 року на Волині зареєстрували 153 провадження про незаконний виїзд військовозобов’язаних

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити