image
 |  0 21 Серпня 2020 | 10:43

На Волині перевіряють склади на умови зберігання аміачної селітри (ВІДЕО)

Перевірки в області здійснюють працівники управління Держпраці та державної служби з надзвичайних ситуацій на підставі доручення Прем’єр-міністра України.

Про це повідомляє «Суспільне Волинь».

Не до усіх складів інспекторів пускають, - каже Головний державний інспектор Держпраці в області Анатолій Мороз.

На територію складу товариства «Поліхім», що у Володимирі Волинському, інспекторів не допустили. За цим фактом склали акт.

За попередньою інформацією тут зберігаються агрохімікати, але точно сказати не можна, - каже головний державний інспектор Держпраці в області Анатолій Мороз.
Копію акту про недопуск вручили охоронцю об’єкта. Далі питання про недопуск посадових осіб до перевірки розглядатимуть в суді, - каже начальник сектору ДСНС У Волинській області Юрій Горбач.
Загалом в області мають перевірити 13 об'єктів, де зберігають на Волині потенційно вибухонебезпечні речовини – аміачну селітру. Щоб не ходити окремо на підприємства сьогодні управління Держпраці, завтра ДСНС, зібралися разом, склали графіки. Усе, щоб було комфортно для бізнесу, - розповідає начальник управління Держпраці в області Андрій Смоляров.
В агропідприємстві «П'ятидні» інспекторів пустили. Склад, де зберігають засоби захисту рослин – сертифікований, - говорить агроном Роман Цизь.

Каже: він заповнений у квітні-червні, нині речовини захисту використали. Завскладу Костнтин Новосад каже, що на складі працюють люди з медоглядом і навчаннями, мають мати посвідчення на право працювати з засобами захисту.

Перевірки в області мають завершити до 15 вересня. Випадки, коли на склади не пускають інспекторів по Україні непоодинокі, - розповів начальник управління Держпраці в області Андрій Смоляров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький магазин розводить безлад на території (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити