image
 |  2 28 Лютого 2020 | 10:50

На Волині під час перевірок легалізовали 272 наймані особи

В ході контрольно-перевірочних заходів, які вживали фахівці територіальних органів ДПС у Волинській області, у січні-лютому 2020 року, офіційне робоче місце отримали 272 наймані особи.

Про це інформує управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДПС у Волинській області.

Оскільки легалізованим працівникам з дотриманням вимог закону виплачено майже 1,3 мільйона гривень заробітної плати, бюджет додатково отримав 230 тисяч гривень ПДФО, 283 тисячі гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування і 19,2 тисячі гривень військового збору.

За результатами проведених вже цього року перевірок в Головному управлінні ДПС у Волинській області констатують: працедавці допускають порушення вимог податкового законодавства при оплаті праці. Зокрема, за виявлені порушення волинським бізнесменам нараховано понад 4,8 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб разом зі штрафними санкціями.

Читайте також: Ковельське військове містечко доєднали до села проти волі мешканців (ВІДЕО)

У податковій службі краю також просять громадян бути відповідальними та уважними до питання офіційного працевлаштування. Щоб отримувати соціальні виплати у разі настання страхового випадку та мати гідне пенсійне забезпечення, працівник повинен бути оформленим згідно вимог закону, - звертають увагу в Головному управлінні ДПС у Волинській області.  

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити