image
 |  0 15 Січня 2018 | 09:22

На Волині підліток випадково застрелив односельця

Учора ввечері 15-річний мешканець Володимир-Волинського району під час необережного поводження з мисливською зброєю випадково здійснив постріл у голову 16-річному односельцю внаслідок чого той помер.
Про це 15 січня 2018 року повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу України, мова йде про вбивство через необмеженість.
На місце події одразу ж виїхали керівництво волинської поліції та слідчо-оперативна група. Поліцейські попередньо з’ясували, що 14 січня близько 17 години 15-річний неповнолітній за місцем проживання під час необережного поводження із рушницею свого батька зробив постріл у голову 16-річному односельцю. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події. Мисливська рушниця «ИЖ 17» не була зареєстрована у встановленому законом порядку. Відповідно до чинного законодавства, батька за неналежне зберігання гладкоствольної зброї буде притягнуто до адміністративної відповідальності.
Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 119 (вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, від трьох до п’яти років позбавлення волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити