image
 |  5 15 Жовтня 2023 | 22:31

На Волині планують відремонтувати 3 кілометри дороги за 95 мільйонів

Державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» оголосило тендер на капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 030533 /Т-03-12/ – Сильне – Карпилівка – Цумань – Гремяче – Яківці – /О 030537/.

Торги триватимуть на сайті держзакупівель до 13 жовтня, - пише Волинські новини.

Очікувана вартість ремонту дороги – 95,053 мільйона гривень.

За ці кошти мають відремонтувати ділянку траси Сильне – Карпилівка – Цумань – Гремяче – Яківці від 16,7 до 19,9 кілометра, що в Луцькому районі.

Відповідно до технічного завдання, капітальний ремонт дороги включатиме вирізання порослі кущів, видалення дерев, корчування пнів, ущільнення земляного полотна, висівання багаторічних трав, улаштування водоскидних споруд, улаштування нового дорожнього одягу з асфальтобетонної суміші, облаштування тротуарів із бруківки, укладання водопропускних труб, монтаж навісів під зупинки громадського транспорту, встановлення дорожніх знаків, напрямних стовпчиків і стримувального огородження, нанесення горизонтальної розмітки, встановлення світильників тощо.

Роботи планують завершити до 31 грудня 2024 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На перехресті вулиць у Луцьку мешканці влаштували сміттєзвалище (ФОТО)

Відзначимо, що учасники звернулися до Держаудитслужби з пропозицією відмінити торги, оскільки, на їхню думку, ремонт дороги за 95 мільйонів гривень у воєнний час – це недоцільне використання коштів.

«Недоцільне використання коштів під час війни. Ремонт доріг почекає. Спочатку потрібно перемогти агресора. Кошти на фронт!» – написала Катерина Бритавська.

Відповідь Держаудитслужби очікується.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити