image
 |  18 21 Липня 2021 | 18:25

На Волині податківці незаконно конфіскували пальне

17 лютого цього року працівники Головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області вилучили у приватного підприємця з Ковеля дизельне пальне у кількості 1000 літрів та транспортний засіб «Ford Transit».

Про це пише Ковель медіа.

Чоловіка хотіли притягнути до відповідальності за ч. 5 ст. 164 КУпАП (Порушення порядку провадження господарської діяльності), що тягне за собою накладення штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією пального, транспортних засобів, ємностей та обладнання, що використовувалися для зберігання та/або реалізації такого пального, грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вилучили автомобілі, печатки та засоби зв'язку: на Волині затримали контрабандиста (ФОТО)

Постановою Ковельського міськрайонного суду від 15 квітня провадження в справі про адміністративне правопорушення відносно підприємця було закрито у зв’язку з відсутністю в його діях складу адміністративного правопорушення.

15 липня суддя Тетяна Денисюк постановила вилучені дизельне пальне та «Ford Transit» повернути власнику. Постанова оскарженню не підлягає.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити