image
 |  7 26 Грудня 2021 | 12:01

На Волині показали історичні новорічні прикраси (ФОТО)

Колекція новорічних прикрас та іграшок у Ковельському історичному музеї становить близько 100 одиниць. Раритетні експонати потрапили у музей з приватних колекцій, а деякі принесли й працівники цієї установи.

Якщо у вас є старі ялинкові прикраси, снігуроньки та інші новорічні ретро іграшки, які створили майстри або ж виготовили на Ковельському заводі «Турія» та на інших підприємствах – не викидайте їх, адже такі речі зможуть поповнити музейну колекцію, - повідомляє головна зберігачка фондів музею Мирослава Мороз.

«Щиро сподіваємося, що ковельські родини відгукнуться на наше прохання і принесуть у музей вінтажні прикраси, які давно вже стали реліквіями!!!» – йдеться у дописі Мирослави Мороз.

Також, напередодні новорічно-різдвяних свят у Ковельському історичному музеї розгорнули дві фотозони – сучасну і «Новорічне ретро», які будуть відкриті для відвідувачів до 20 січня 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФК «Волинь» покинув захисник

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити