image
 |  4 25 Жовтня 2023 | 22:31

На Волині поліцейські залишили напризволяще нездорового чоловіка

На Волині поліцейські залишили напризволяще нездорового чоловіка.

Про прикрий випадок написала Оля Сидорчук Соловей у спільноті Я ❤ Камінь-Каширський.

"Сьогодні я стала свідком дуже неприємної ситуації, яка відбулася в районі заготкантори. Скажу чесно, емоції зашкалювали.... Близько 17 години на ''п'яточку'', як у нас кажуть я спостерігала як поліція вивела з магазину ''Гуртівня'' чоловіка похилого віку, він був на підпитку. Вони його вивели і ..... поїхали....від продавчинь з сусідніх магазинчиків я взнала, що вони викликали поліцію, так як чоловік був на підпитку і не орієнтувався на місцевості. Ті в свою чергу викликали швидку.

Все ніби так як і треба.Але...Це все на що спромоглися люди у формі .... Цей чоловік підійшов до нас, говорив якусь нісенітницю, перейшов дорогу до старого кладовища де і упав ..Під час розмови продавчиня розказала, що у нього є при собі паспорт з реєстрацією с.Бірки, я відразу почала згадувати хто із моїх знайомих має хоть якесь відношення до цього села, і почала їх визвонювати. Коли він падав, помітили що у нього щось випало з рук, ми відразу туди підійшли, це був ТЕЛЕФОН.

Ми витратили меньше 10 хвилин, щоб знайти людей, які з цим чоловіком контактували. Виявилось, що ці люди проживають у м.Ковель. Вони повідомили, що у нього проблеми зі здоров'ям (з головою, після отриманих травм при побитті, як мені розказала згодом знайома, уродженка з його села). і попросили повідомити місце його знаходження, бо вони приїдуть і заберуть. Ці люди колись його підібрали і поселили в себе на якійсь фірмі. Ми ''стерегли' 'його трохи більше години. За цей час взнали, що його просто висадили з маршрутки, тому люди скаржились водієві на неадекватну поведінку і неприємний запах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянин назбирав у лісі чотири відра грибів за чотири години (ФОТО)

Питання до шофера - чому не довіз до центру міста і викликав поліцію?

Питання до людей, які там їхали - терпіли від Ковеля, то чому ще непотерпіли ще 10 хвилин ?

І нарешті головне питання до поліції - чому ВИ ''шановні'' працівники поліції, не зробили, те що зробили ми, пересічні люди, адже у вас більше повноважень, як у нас. Чому ми маємо виконувати ВАШУ роботу? На мій погляд, це ВАШ прямий обов'язок, за який ВИ ще й отримуєте заробітну плату", - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити