image
 |  5 28 Липня 2019 | 19:47

На Волині польські байкери прибрали кладовище

25 липня в Любешові волонтери з різних куточків Польщі – члени товариства «Волинський рейд мотоциклістів» - прибирали недіюче кладовище, де поховані особи польської національності. До слова, минулого жовтня вони виконували тут такі ж роботи.

Про це пише Любешівська газета "Нове життя".

  Байкери розчистили від чагарників територію кладовища та від моху - плити давніх надгробків, котрі майже поглинуті землею. Серед волонтерів – люди різного віку і професії. До польських волонтерів у хорошій справі приєдналися і місцеві – члени Любешівського відділення Товариства польської культури на Волині імені Еви Фелінської, а також діти, котрі вивчають польську мову. Як зазначила прес-секретар байкерського клубу Анна Куян, вони приїхали сюди в рамках проекту, який отримали від польської фундації «Полоніка». Основна мета поїздки – підтримувати стосунки, налагоджувати співпрацю, зокрема, в плані культурної спадщини обох країн.    

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поляки прибрали кладовище у Любешові

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити