image
 |  2 5 Серпня 2022 | 12:51

На Волині посеред дороги спіймали наркоділка (ФОТО)

Днями на блокпості у Маневичах зупинили автомобіль ВАЗ-2108, за кермом якого перебував 34-річний мешканець Ковеля. Під час спілкування з водієм поліцейські помітили у нього підозрілу сумку, на прохання – показати, що знаходиться всередині, - чоловік зірвався з місця та вирішив втікати. Правоохоронці наздогнали порушника, а під час огляду сумки з'ясувалося, що там – розфасовані закладки із наркотичними та психотропними речовинами. На місці слідчі вилучили 31 пакетик з, ймовірно, психотропами PVP, 8 – з канабісом та інші заборонені речовини.

Про це інформує поліція Волинської області.

Поліцейські встановили, що правопорушник причетний до збуту заборонених речовин на території Камінь-Каширського району. Ділок незаконно купував наркотичні засоби, обіг яких заборонено, фасував та залишав у спеціальних схованках в лісовому масиві.

Нині його протиправну діяльність припинено.

Наркозловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголосили про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу та обрали запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити