image
 |  382 24 Вересня 2024 | 13:31

На Волині правоохоронець збив жінку: її госпіталізували

Дорожньо-транспортна пригода трапилася вчора, 23 вересня, у селі Іваномисль Камінь-Каширського району.

Про це пишуть Волинські новини, - інформує ВолиньUA.

Як розповіли очевидці, правоохоронець на службовому авто здійснив наїзд на жінку, яка раптово вибігла на проїжджу частину дороги. Травмовану госпіталізували у лікарню.

Завідувач оперативно-диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік зазначив, що жінку з підозрою на перелом кісток тазу доправили у Камінь-Каширську центральну районну лікарню.

Як розповіла виданню речниця територіального управління ДБР Тетяна Муравель, що близько 10 ранку правоохоронці на службовому автомобілі скоїли наїзд на жінку, яка раптово вибігла на дорогу.

За попередніми даними, сталося це поза межами пішохідного переходу. Потерпілу з травмами доправили до лікарні. Перевірка показала, що водій був тверезий.

Зареєстроване кримінальне провадження за ч.1 ст 286 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху. Автомобіль вилучено.

Тривають першочергові слідчі дії, призначено низку експертиз, встановлюються всі обставини ДТП.

Читайте також: У Луцьку 20-річний керманич BMW зіткнувся з іншою автівкою та в'їхав у рекламний щит

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити