image
 |  2 17 Березня 2019 | 13:58

На Волині прибрали засмічену територію, вивізши з неї 5 возів сміття

Жителі Турійська прибрали засмічену територію, вивізши з неї 5 возів сміття, і закликали долучатися до їхньої ініціативи.  

Про це пишуть у спільноті Турійські Новини Журнал

«Нарешті мережу підкорив справді корисний челендж #trashtag. Ми сподіваємося, що він зуміє стати не менш популярним, ніж #IceBucketChallengе. Результати вже є, дивіться самі та долучайтесь!

Днями на форумі Reddit з'явився новий челендж, який закликає користувачів викладати фото до і після прибирання забруднених територій. Люди зі всього світу активно підхопили ідею. Беріть приклад і ви!

Сьогодні декілька свідомих громадян з Турійська, яких дійсно можна називати з великої букви, зі своєї власної проявленої ініціативи зібрали п'ять повних возів сміття за Турійськом! Ваня Козак поділився своїми емоціями:" -Море шикарних знахідок;

- Нові друзі;

- Сало на кострі;

- Прекрасна, дружня атмосфера."

Цей челендж матиме продовження вже наступної суботи. Збір біля лікарні на зупинці о 10годині.

Запам'ятайте! Вже зараз ми творимо майбутнє для наших дітей. Залишаючись байдужими, ви залишаєте кучи сміття своїм дітям у спадок», - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські школярі зібрали 20 мішків сміття біля озера

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити