image
 |  2 18 Січня 2018 | 12:31

На Волині прикордонники виявили 2 сховки із сигаретами

На кордоні з Польщею співробітники Держприкордонслужби завадили двом спробам незаконного переміщення сигарет через державний кордон.
Про це 18 січня 2018 року повідомили на сайті Державної прикордонної служби України.
В пункті пропуску «Устилуг», що на українсько-польському кордоні, правоохоронці Львівського загону спільно з працівниками митниці виявили 400 пачок тютюнових виробів. Під час огляду легкового автомобіля «Mercedes» польської реєстрації, під сидінням іномарки прикордонники виявили сховок із сигаретами вартістю понад 8,6 тисячі гривень.
А минулої доби правоохоронці Луцького та Чернівецького загонів у ході перевірки легкових автомобілів «Audi»і «Nissan» також викрили контрабандні тютюнові вироби. Під капотом та у запасному колесі транспортних засобів, які прямували на виїзд з країни, знаходились 550 пачок сигарет на загальну суму понад 16 тисяч гривень. Громадяни України та Румунії прямували через пункти пропуску «Ягодин» та «Порубне».
В усіх випадках знайдені тютюнові вироби вилучені встановленим порядком працівниками фіскальної служби.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити