image
 |  2 27 Лютого 2020 | 15:20

На Волині прикрили ще один гральний заклад (ФОТО)

Співробітники Маневицького відділу поліції у співпраці із працівниками Маневицької місцевої прокуратури та співробітниками СБУ викрили та припинили діяльність незаконного грального закладу у селищі Маневичі. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України. Йдеться про зайняття гральним бізнесом.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Досудовим слідством по справі встановлено, що зловмисники в приміщені по вулиці Маяковського в райцентрі Маневичі організували гральний заклад, який за попередньою інформацією діяв із 20 лютого. У незаконному закладі в нічну пору, використовуючи комп’ютерну техніку, зловмисники організували надання гральних послуг через мережу Інтернет.

Читайте також: Вибухнули газові балони: у Володимирі посеред вулиці згоріла вантажівка (ВІДЕО)

Учора, 26 лютого, на підставі ухвали суду правоохоронці провели санкціонований обшук у приміщенні. Під час обшуку поліцейські вилучили комп’ютерну техніку та документацію. Нині встановлюється коло осіб, причетних до скоєння протиправної діяльності.

Відомості за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України. Йдеться про зайняття гральним бізнесом. Санкція статті передбачає штраф від 170 тис. до 680 тис. із конфіскацією грального обладнання.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити